Известие

Collapse
No announcement yet.

33-ка на marmalad

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
    извънградско 7 и при мен
    Kris братко, за твоята кола е разкош този разход !!!

Първоначално публикувано от valentino Покажи съобщение
    При мен градско 12 извънградско 10 ама то това е от старост
    При мен беше по-тежко положението със старата ми алфа... 14/15 градско, а извънградско 10/12л

Поздрави
    Alfa Romeo33 1.5 105hp 85' няма я вече
    Alfa Romeo33 1.5IE 95hp 93'

Comment

• При мен е 8 извън и 11 в града. При положение, че не надвишавам 4000 оборота.
      sigpic
      Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
      BMW E30
      BMW E36

Comment

• м/у 7и8 извънгродско и 10и нагоре в града без да я натискам, че и без това нещо не е добре
        A.Р.33 vl 1.4 2карба 90г. Няма я вече!

Comment

• Имаме около един тон кола!
          1.4 или 1.7 е все тая.Физиката е безмилостна.
          При нормално каране се въртят межди 6,5 -8 литра.
          На градско не можеш им хвана края.
          Разликата идва от факта, че 1.7 може да погълне много повече гориво.Тоест да развие много повече мощ.
          Винаги си личи, кога една кола е в ред и кога е бензинояд!
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• 7.5л/100 извън града... като не съм надвишавал 160км/ч и мейду 10-12 градско при нормално каране....

8.4л/100 с климатика извън града и.... 20л/100 като е ръчкам из града
            Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
            Fiat Coupe 2.0 20V TURBO KINUGAWA TD06SL2 - 25G Billet; Madness Motorsport Remap; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Comment

• Колеги Благодаря за информацията, явно и моята кола харчи в рамките на нормалното...
              Преди два, три дни видях нещо тревожно.. бяла 33-ка(3та серия) качена на кола на надин, патуваща към моргата.. видимо колата беше запазена отвън със свалени регистрациони номера... някой да знае нещо повече?

поздрави

Comment

• Първоначално публикувано от marmalad Покажи съобщение
                Колеги Благодаря за информацията, явно и моята кола харчи в рамките на нормалното...
                Преди два, три дни видях нещо тревожно.. бяла 33-ка(3та серия) качена на кола на надин, патуваща към моргата.. видимо колата беше запазена отвън със свалени регистрациони номера... някой да знае нещо повече?

поздрави
                С перфектен салон,АБС, климатик и всичко останало.
                Жалък пример за това, когато някой хем иска-хем му не стиска.Вкарана е в БГ, но не са могли да я продадат и отдавна са минали всякакви срокове за оправяне на документите. За това заминава за скрап.
                Ако е същата, разбира се, която знам!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Тея хора са за разтрел,не е честно такива коли да се мачкат

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                    С перфектен салон,АБС, климатик и всичко останало.
                    Жалък пример за това, когато някой хем иска-хем му не стиска.Вкарана е в БГ, но не са могли да я продадат и отдавна са минали всякакви срокове за оправяне на документите. За това заминава за скрап.
                    Ако е същата, разбира се, която знам!

да се пита човек, ти каде беше бе колега ? по-добре да не беше казвал ... не знам дали са я смачкали, но аз определено се смачках като я видях на рапатрака... жалко за колата...

поздрави

Comment

• Там бях, ама вече бяха минали всякакви срокове, а на всичко отгоре и искаха 2200 лева, че се дуеха и за повече. С една дума продават я, ама на цена на която няма кой да я купи.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                        Там бях, ама вече бяха минали всякакви срокове, а на всичко отгоре и искаха 2200 лева, че се дуеха и за повече. С една дума продават я, ама на цена на която няма кой да я купи.
                        е надин ще я купи за 200/300 лв
                        ако някой я надуши за части, да казва!!!
                        а при мен нещата вървят, но бавно...

поздрави

Comment

Working...
                        X